Skip to content

Gratis takbesiktning i Stockholm

Vi på Proffstak AB har lång erfarenhet av papptak, duktak och tegeltak. Vi utför takbesiktningar kostnadsfritt i hela Stockholm och angränsande län. Vi åker inte ut och besiktar nyare tak, utan äldre tak som är i behov av reparation eller omläggning. Själva besiktningen utförs kostnadsfritt av en av våra projektledare som sedan också skriver ihop ett kostnadsfritt åtgärdsförslag på just ditt tak. Ibland kanske inte behovet finns när vi besiktar och då är vi öppna med det. “hör av dig om 5 år igen, så tittar vi” Vi tror på långsiktiga affärsrelationer och ingen ska behöva betala för varken reparation av taket eller en takomläggning förräns behovet finns på riktigt.

Besikta tak, årstid?

Det går att lägga tak året runt, om man anpassar sig och arbetar dagar nederbörd inte sker. Det kan vara svårt att komma åt att se och besikta ett tak om det ligger 30cm snö på taket, men vid akuta jobb, tak som läcker är det möjligt att man skottar av och provisoriskt lagar det som läcker tills det är bättre väder. Självklart åker vi inte ut gratis och skottar av tak och lagar, utan detta är något man i förhand gör upp priset om.

Vill du veta hur ditt tak mår?

Vill du veta hur ditt tak mår efter den hårda kalla, snöiga vintern? Vi kommer gärna ut och tittar på ditt tak nua när det äntligen börjar töa. inom några veckor hoppas vi att snö och is är borta från låglutande tak och man kommer åt att se ordentligt. Men ta kontakt med oss redan idag så bokar vi en tid och dag för detta i god tid.

RING: 073 – 6277262 eller använda vårt kontaktformulär

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *