Skip to content

Om Proffstak AB

Proffstak bildades 2023/2024

Petteri och Nicklas började lägga papptak som lärningar på en Södertäljebaserad takfirma redan 1998. Sedan dess arbetat på många av landets olika takfirmor med främst papp, och bitumentätskikt på betongbjälklag som terasser och balkonger. Vi har arbetat i många år som montörer själva, men också i ledande positioner som arbetsledare och projektledare. Vi har också suttit på positioner som kalkylerare och säljare inom tak. Med denna långa erfarenhet från takpappsbranschen har vi lärt oss mycket om hur ett bolag ska skötas delvis inte bara ekonomiskt utan också vad som krävs av en arbetsgivare för att skapa landets bästa takfirma att vara antälld som montör på. Vi kommer att arbeta med endast svensktalande personal, erfaren personal och med en långsiktig plan för alla montörer på företaget. Trivs alla på sitt arbete och är glada, leder detta också till väl utförda tak ute hos kunderna. Vi kör igång Proffstak AB under Januari 2024.

Gggg

Vi lämnar 10 års garanti på vårt arbete med papptak + att det tillkommer ytterligare 5 år på materialet .

Vårt uppdrag

Vårt mål med företaget är att ha en trivsam arbetsplats åt oss själva lika mycket som de anställda montörerna. Vi kommer att utbilda och komplettera personalen med all tänkbar utbildning inom tak. Allt för att vi alltid ska kunna leverera den högsta kvalitet på ditt tak och därmed också få ett gott rykte. Vi erbjuder både nyproduktion och omläggningar av papptak i hela stockholm till konkurenskraftiga priser. Vi håller det vi lovar. Vi arbetar på fast pris och det pris som står i din offert är vad som gäller, utan otrevliga överraskningar. 

Vår vision och framtid

Ha personal som trivs och skapa långsiktiga utvecklingsplaner för samtlig personal. Att växa och bli en av de ledande takföretagen i Stockholm inom papptak. Att inleda givande sammarbeten åt båda håll med tex solcellsföretag och fastighetsägare. Att bli ett företag alla i Stockholm känner till, och helt enkelt förknippas med effektivt arbete och hög kvalitet. 

Att alltid ha nöjda kunder

Våra kunder skall alltid vara 100% nöjda och känna sig trygga med vad de köpt eller ska köpa av oss.

Bra priser

Att alltid kunna leverera papptak till ett bra pris. Rätt planering av varje projekt leder till smidigt utförande.Vilket i sin tur leder till ett lägre pris.

Arbeta säkert

Att alltid arbeta säkert och ständigt arbeta för en optimal, säker arbetsmiljö

Alltid hög kvalitet

Att alla våra utförda tak och andra arbeten håller den högsta möjliga kvaliten.

Kontorspersonal

Kontakta våra säljare som börjar våren 2024

petteri

Petteri Järnfors

Telefon: 073 627 72 62

Epost: petteri@proffstak.se

nicklas

Nicklas Forslöf

Telefon: 073 663 54 25

Epost: nicklas@proffstak.se